Karin Krops

Als je wilt weten waar mijn hart van houdt
Ik heb mijn eigen ontdekkingsreis gevolgd. Tijdens die reis ben ik eerst vooral gericht geweest op de buitenwereld. Daarna is door Tantra een gerichtheid gekomen op mijn eigen rijke binnenwereld. Ik kon ervaren dat ik niet helemaal voor mijn eigen verlangen durfde te gaan. Dit riep spanning en angst op. Dit te kunnen ervaren heeft mij moed gegeven om mijn hart meer te openen voor wie ik in wezen ben. Ik ben er wijzer, rijker, speelser en avontuurlijker door geworden. Ik kan ook in contact komen met mijn innerlijke stilte en kracht. Nu ben ik beter in staat mijn kwaliteiten te leven. Ik ben gaan houden van dit proces van zelfonderzoek, mijzelf te voeden en alles te laten zijn. Ik heb er mijn beroep van gemaakt. Door mijn opleiding tot Rebalancer heb ik ontdekt dat ik een echte lichaamswerker ben.

Verlangen
Ik houd er van je te begeleiden met het in contact komen met diegene die je in wezen al bent.
Ik doe mijn werk met hart en ziel. Ik laat mij leiden door jouw verhaal, door wat jouw lichaam aangeeft en door mijn handen. Het richt zich op alle levensgebieden. Mijn uitgangspunt is dat je goed bent, zoals je bent.

Praktisch
Mijn manier van werken heeft zijn oorsprong in mijn beroep als hulpverlener in het maatschappelijk werk. Ik ben ingewijd in Reiki 1 en 2. Vanaf het jaar 2000 neem ik deel aan de trainingen van Carla Verberk, bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam. In mei 2007 heb ik mijn 3 jarig opleiding afgerond als Rebalancer.
Ik ben lid van de BATC(Beroepen & Belangen Associatie voor natuurgerichte Therapeuten en Consumenten) en van PRN (Platform Rebalancing Nederland).

Adres Praktijk voor Lichaam en Bewustzijn: Lortzinghof 19, 8031 PJ Zwolle.