NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

Pelgrimeren

Met een paar fotootjes en kort verslag wil ik jullie nog graag “met terugwerkende kracht” laten mee genieten van mijn pelgrimstocht. Zie de foto ’s onder aan deze pagina.

In juni -juli liep ik het Jabikspaad. Ik ben gestart in Friesland, vanuit De Zwarte Haan en geëindigd in Roermond.  De Zwarte Haan, aan de Waddenzee, is tevens een startpunt voor Santiago de Compostella.

Misschien ken je het programma “Laat mij maar lopen?” Het was afgelopen zomer te zien op NPO. Er zijn dus meer van die “gekke mensen,” die aan een pelgrimstocht beginnen en een aantal weken vanuit hun rugzak leven. Ik heb het een prachtig avontuur gevonden; heerlijk buiten, mooie natuur, op een eenvoudige manier leven en alleen maar de hele dag wandelen. Zo kwam ik in een meditatieve staat terecht, vertraagd en lopend met nauwelijks gedachten, stap voor stap de beweging van mijn voeten volgend.

Ik werd geraakt door mooie hartverwarmende ontmoetingen. Er is nog zoveel goedheid.  Op allerlei manieren werd hulp geboden. De een bood een slaapplaats aan of koffie, een ander wees de weg, iemand gaf bij aankomst douchemuntjes. Enzovoort. Waarschijnlijk loop ik volgend jaar “naar het einde van de wereld”, naar het Spaanse Finistère”.

 

Audit

Ik heb in september een uitgebreide audit van mijn beroepsvereniging gehad, met positief resultaat. Ieder die komt voor een sessie & massage kan een nota natuurgeneeskundig consult ontvangen en deze indienen bij de ziektekostenverzekeraar.

 

Kerstvakantie Praktijk Hartsverlangen

Per vrijdag 21 december heb ik Kerstverlof. Woensdagavond 2 januari en donderdag 3 januari is mijn praktijk open. Daarna pas weer op woensdag 16 januari. Ik ga in deze tussenliggende periode mijn zoon in Shanghai bezoeken.

 

 

Met harte groet,

Karin